NY DAG – NYE NEDERLAG!

– Festforedrag for flygel og flippover

Fra tid til annen arrangerer vi åpne foredrag, festforedrag og gjør på andre måter dårlig stemning tilgjengelig for allmuen.

Turneen i 2020 ble avlyst. Det var dårlig nok stemning som det var. Men; I 2021 ga Kulturrådet støtte til Motarbeiders nedTOUR. Nå er vi forhåpentligvis på vei til et kulturhus eller en scene nær deg.

Vet du om en scene som passer et flygel, en flippover og en foredragsholder, så ta kontakt. Vi kommer gjerne for å spre vårt tvilsomme budskap!

Følg med her og på vår facebookside for oppdatert spilleplan og veien videre for «Festforedrag for flygel og flippover!»

Dårlig stemning til alle!

Ta med deg dine kollegaer og gjør som over 100.000 andre. Unn dere en kveld med Motarbeider, og nesten halvparten kommer til å få det med seg!

Motarbeiders forretningsidé er «Å reise rundt for å dra ned stemningen».
I snart 20 år har vi hjulpet bedrifter som sliter i medvind. Vi har pustet liv i bagatellmessige uenigheter og ellers bidratt med organisasjonsforverrende tiltak. «Ingen prosess er for langdryg, intet underskudd for stort!»

Over hele landet; på tvers av sektorer, bransjer og eksisterende og potensielt nye fylkesgrenser, går etter- og videreutdanningen av motarbeidere ufortrødent videre.

Selv har vi jobbet for nedlegging siden oppstart, men har likevel rundet 1000 foredrag, forelegg og forestillinger. Vi må med en viss stolthet kunne tillate oss å si at vi har mislykkes kapitalt.

«Ny dag – Nye nederlag!»

Festforedraget, eller forestillingen om du vil, tar for seg arbeidslivets finurligheter generelt, ubegripeligheter spesielt og ikke minst medarbeideres roller og relasjoner i arbeidet med å holde de mest meningsløse hjul i gang.

Festforedraget er spesielt rettet mot de som har en jobb, har hatt en jobb eller vurderer å få en. Det passer også godt for de som jobber, har en kollega som jobber, og ikke minst er det tilpasset de som har et snev av selvironi med tanke på egen arbeidssituasjon.

Noen kaller dette foredrag. Andre kaller det show. Uansett har publikum, stort sett, vært veldig fornøyde. Det beklager vi.

Arbeidslivets iboende munterhet

En helaften med Motarbeider er spesielt egnet for bedrifter og organisasjoner som tror at et skråblikk på egen arbeidshverdag kan ha positiv effekt – uansett om det handler om å forberede seg på neste omstilling, øke forståelsen av egen innvirkning på et arbeidsfellesskap eller om man rett og slett tenker at det å ha det litt morsommere på jobb er gunstig i seg selv.

Morsom foredragsholder Halvor Haukerud og musikalsk støttespiller Bjørge Verbaan - Motarbeider.no
Hjem » Festforedrag