NY DAG – NYE NEDERLAG!

– Festforedrag for flygel og flippover

Fra tid til annen arrangerer vi åpne foredrag, festforedrag og gjør på andre måter dårlig stemning tilgjengelig for allmuen.

Følg med på siden vår, facebook eller på en søkemotor nær deg for å få vite når vi setter opp forestillingen neste gang.

Dårlig stemning til alle!

Ta med deg dine kollegaer og gjør som over 100.000 andre. Unn dere en kveld med Motarbeider, og nesten halvparten kommer til å få det med seg!

Motarbeiders forretningsidé er «Å reise rundt for å dra ned stemningen».
I 17 år har vi hjulpet bedrifter som sliter i medvind. Vi har pustet liv i bagatellmessige uenigheter og ellers bidratt med organisasjonsforverrende tiltak. «Ingen prosess er for langdryg, intet underskudd for stort!»

Over hele landet; på tvers av sektorer, bransjer og eksisterende og potensielt nye fylkesgrenser, går etter- og videreutdanningen av motarbeidere ufortrødent videre.

Selv har vi jobbet for nedlegging siden oppstart, men har likevel rundet 1000 foredrag, forelegg og forestillinger. Vi må med en viss stolthet kunne tillate oss å si at vi har mislykkes kapitalt.

«Ny dag – Nye nederlag!»

Festforedraget, eller forestillingen om du vil, tar for seg arbeidslivets finurligheter generelt, ubegripeligheter spesielt og ikke minst medarbeideres roller og relasjoner i arbeidet med å holde de mest meningsløse hjul i gang.

Festforedraget er spesielt rettet mot de som har en jobb, har hatt en jobb eller vurderer å få en. Det passer også godt for de som jobber, har en kollega som jobber, og ikke minst er det tilpasset de som har et snev av selvironi med tanke på egen arbeidssituasjon.

Noen kaller dette foredrag. Andre kaller det show. Uansett har publikum, stort sett, vært veldig fornøyde. Det beklager vi.

Arbeidslivets iboende munterhet

En helaften med Motarbeider er spesielt egnet for bedrifter og organisasjoner som tror at et skråblikk på egen arbeidshverdag kan ha positiv effekt – uansett om det handler om å forberede seg på neste omstilling, øke forståelsen av egen innvirkning på et arbeidsfellesskap eller om man rett og slett tenker at det å ha det litt morsommere på jobb er gunstig i seg selv.

Morsom foredragsholder Halvor Haukerud og musikalsk støttespiller Bjørge Verbaan - Motarbeider.no
Hjem » Festforedrag