Foredrag


Ny dag – Nye nederlag
Et foredrag om hvordan man kan gjøre hverandre dårlige og få brukt minst mulig av seg selv på jobb.
Foredraget tilpasses såvel offentlige etater med alt for effektiv saksgang eller uønsket flyt i omorganiseringsarbeidet som bedrifter i privat sektor med for høy innovasjonsgrad og lavt sykefravær
Varighet: 45 min – 60 min

Fra motarbeid til arbeidsmot
I mylderet av usikre parametre på jobb, dukker det av og til opp folk. Det er det ikke alle som har tatt høyde for. I dette foredraget ser vi nærmere på hva dette uroelementet kan bidra til i den ene eller andre retningen. Med tidenes dårligste forretningside har Motarbeider uten hell jobbet for nedlegging siden oppstarten i 2002. Vi da sper også gjerne på med historien om vår mislykkede nedtur og om hvor vanskelig det er å unngå muligheter når folk rundt deg vil deg vel.
Varighet: 45 min – 60 min

For å sikre total forvirring anbefaler vi helst en kombinasjon av disse to foredragene.
Varighet: 60 min – 120 min

 

Forelegg


Forenklet forelegg
Fra tid til annen er det et ønske å skape forvirring raskt. For eksempel som et oppspill til den delen av lunsj-til-lunsj-samlingen som er preget av mer sosial karakter, under en middag eller i andre sammenhenger med varierende konsentrasjonsevne hos deltagerne. Her plukker vi ut downlights fra foredragene over og ønsker lykke til.
Varighet: 25 min – 45 min

 

Worstshops


Fra tid til annen er det behov for å trekke innholdet ut i langdrag. Enten som en naturlig måte å drøye tiden på etter foregående foredrag, som en en utradisjonell tilnærming til lederutvikling, som et kreativt verktøy eller som en slags Motarbeider VK2 for de som ikke fikk nok første gang vi var på besøk.
Varighet: 2 timer – 6 timer

 

Vi tilbyr også: Tant og fjas

Ta kontakt for nærmere beskrivelser og priser

Book foredrag, forelegg og worstshops med Halvor Haukerud hos motarbeider.no

 

Utgåtte produkter:


  1. Bli en god møteplager
  2. Er bunnlinja nådd?
  3. Lær å glemme
  4. Bjørnetjenester
  5. Blåmandagsmøter
  6. Jukeband

 

Ta kontakt for nærmere beskrivelser og priser

 

 

Hjem » Foredrag, forelegg og worstshops