Videoer


“Hva er det egentlig vi driver med i motarbeider?”

Har du glemt sommerfesten? Bra! Spar pengene, og start heller høsten med en skikkelig nedtur! Book et foredrag på www.motarbeider.no

Publisert av Motarbeider Onsdag 28. juni 2017


«Det er da det minste jeg kan gjøre» sier du?

«Det er da det minste jeg kan gjøre» sier du? Book et foredrag på www.motarbeider.no og få tips om hvordan du kan gjøre enda mindre.

Publisert av Motarbeider Onsdag 9. august 2017


Nedturer kommer ikke av seg selv

Nedturer kommer ikke av seg selv. Ta kontakt med halvor@motarbeider.no for å booke et foredrag eller andre organisasjonsforverrende tiltak.

Publisert av Motarbeider Onsdag 26. april 2017


Fra motarbeid til arbeidsmot


1 + 1 = ?


På vei fra handlingsrom til gjemmekontor?

På vei fra handlingsrom til gjemmekontor? Book en omvei i kontorlandskapet på www.motarbeider.no

Publisert av Motarbeider Onsdag 19. juli 2017


Hva er forskjellen på en leder og en gjøk?

Hva er forskjellen på en leder og en gjøk? Book et foredrag på www.motarbeider.no og finn ut forskjellen.

Publisert av Motarbeider Mandag 3. juli 2017


Yrkesforvirring


Har du en visjon og noen kjerneverdier som funker sånn passe?

Har du en visjon og noen kjerneverdier som funker sånn passe? Book en worst shop på www.motarbeider.no og legg det helt dødt.

Publisert av Motarbeider Mandag 31. juli 2017


Vend i tide!

Vend i tide!

Motarbeiding i åpent lende. Takk til "Høve Støtt AS" for virkelighetstro scenografi og effekter.

Publisert av Motarbeider Tirsdag 20. april 2010


Ekstranummer


Hoptimisten leser korrektur på visjons- og verdikapittelet i Med- og motarbeiderhåndboka.
Sebraen holder seg våken som moralsk støtte.

Hoptimisten leser korrektur på visjons- og verdikapittelet i Med- og motarbeiderhåndboka. Sebraen holder seg våken som moralsk støtte.

Publisert av Halvor Haukerud Fredag 19. august 2016


Selvplukk av juletrær

19. desemberHar du tenkt å kjøpe juletre i år? Javel. Kjøpe, sa gåsa. Hogge, sa reven. Motarbeider slår med dette et slag for selvhenting av julegran. I utgangspunktet en trivelig aktivitet, men som med noen grep kan gjøres litt mindre idyllisk.Gå langt. Isroser i kinnene er bare nasjonalromantisk og numne hender er et strålende utgangspunkt for felling av hjørnetre.Begynn seint på dagen. Husk hodelykt; til én av ekspedisjonsdeltagerne. Intet er så morsomt som å kave i snøen uten nattesyn bak en venn med truger og lykt. ”I andre enden den bla-anke stjerne” som det heter i sangen. Og stjerner i sikte blir det der du glir på blanke issvuller som ligger godt skjult under tørr nysnø på andres skog.

Publisert av Motarbeider Onsdag 18. desember 2013

 

Har du tenkt å kjøpe juletre i år? Javel. Kjøpe, sa gåsa. Hogge, sa reven. Motarbeider slår med dette et slag for selvhenting av julegran. I utgangspunktet en trivelig aktivitet, men som med noen grep kan gjøres litt mindre idyllisk.

Gå langt. Isroser i kinnene er bare nasjonalromantisk og numne hender er et strålende utgangspunkt for felling av hjørnetre.

Begynn seint på dagen. Husk hodelykt; til én av ekspedisjonsdeltagerne. Intet er så morsomt som å kave i snøen uten nattesyn bak en venn med truger og lykt. ”I andre enden den bla-anke stjerne” som det heter i sangen. Og stjerner i sikte blir det der du glir på blanke issvuller som ligger godt skjult under tørr nysnø på andres skog.


 

Hjem » Videoer