Videoer


«Hva er det egentlig vi driver med i motarbeider?»


«Det er da det minste jeg kan gjøre» sier du?


IKKENYHETSVARSEL! Motarbeider skifter ikke navn.


Nedturer kommer ikke av seg selv


Fra motarbeid til arbeidsmot


1 + 1 = ?


Hva er forskjellen på en leder og en gjøk?


Yrkesforvirring


Har du en visjon og noen kjerneverdier som funker sånn passe?


Vend i tide!

Vend i tide!

Motarbeiding i åpent lende. Takk til "Høve Støtt AS" for virkelighetstro scenografi og effekter.

Publisert av Motarbeider Tirsdag 20. april 2010


Ekstranummer


Hoptimisten leser korrektur på visjons- og verdikapittelet i Med- og motarbeiderhåndboka.
Sebraen holder seg våken som moralsk støtte.

Hoptimisten leser korrektur på visjons- og verdikapittelet i Med- og motarbeiderhåndboka. Sebraen holder seg våken som moralsk støtte.

Publisert av Halvor Haukerud Fredag 19. august 2016


Selvplukk av juletrær

19. desemberHar du tenkt å kjøpe juletre i år? Javel. Kjøpe, sa gåsa. Hogge, sa reven. Motarbeider slår med dette et slag for selvhenting av julegran. I utgangspunktet en trivelig aktivitet, men som med noen grep kan gjøres litt mindre idyllisk.Gå langt. Isroser i kinnene er bare nasjonalromantisk og numne hender er et strålende utgangspunkt for felling av hjørnetre.Begynn seint på dagen. Husk hodelykt; til én av ekspedisjonsdeltagerne. Intet er så morsomt som å kave i snøen uten nattesyn bak en venn med truger og lykt. ”I andre enden den bla-anke stjerne” som det heter i sangen. Og stjerner i sikte blir det der du glir på blanke issvuller som ligger godt skjult under tørr nysnø på andres skog.

Publisert av Motarbeider Onsdag 18. desember 2013

Har du tenkt å kjøpe juletre i år? Javel. Kjøpe, sa gåsa. Hogge, sa reven. Motarbeider slår med dette et slag for selvhenting av julegran. I utgangspunktet en trivelig aktivitet, men som med noen grep kan gjøres litt mindre idyllisk.

Gå langt. Isroser i kinnene er bare nasjonalromantisk og numne hender er et strålende utgangspunkt for felling av hjørnetre.

Begynn seint på dagen. Husk hodelykt; til én av ekspedisjonsdeltagerne. Intet er så morsomt som å kave i snøen uten nattesyn bak en venn med truger og lykt. ”I andre enden den bla-anke stjerne” som det heter i sangen. Og stjerner i sikte blir det der du glir på blanke issvuller som ligger godt skjult under tørr nysnø på andres skog.


Hjem » Videoer